O nama

 

Tvrtka Tegula centar osnovana je 2002. godine u Zadru. Jedan je od osnivača Grandal grupe, a kvalitetom materijala, brzom isporukom, te stručnim osobljem etablirala se kao jedna od vodećih tvrtki svoje branše u širem području Zadarske županije. Prodaja građevinskog materijala i građevinske opreme renomiranih prozvođača glavna je djelatnost Tegula centra.

Nalazimo se na lokaciji Put Nina 252 (raskrižje prema Ninu), gdje na jednome mjestu možete razgledati i naručiti građevinski materijal iz naše ponude.

Osim prodaje građevinskog materijala, Tegula centar d.o.o. Zadar Vam nudi i ovlaštene krovopokrivače, sa pet godina jamstva na izvedene radove. Također, nudimo i izračun specifikacija troškova za krovove i fasade. Tegula centar d.o.o. Zadar, trenutno ima 9 zaposlenih radnika, od čega 4 VSS.

Zahvaljujemo na posjetu našoj web stranici, te se nadamo uspješnoj budućoj suradnji.

 

 

 

 


 

Grandal grupa

  • Grandal Grupa na tržištu djeluje već deset godina u obliku holding društva koje objedinjuje 12 regionalnih građevinskih centara u centralno distributivno-administrativno sjedište. Na ovaj način uspjeli smo uz smanjenje cijene koštanja proizvoda koje nudimo postići i usko vezanu distributivnu strukturu na prostoru cijele Republike Hrvatske. Grandal Grupa će i u sljedećem razdoblju nuditi konkurentske cijene zadržavajući profesionalnost i brzu dobavljivost kao glavne vodilje u poslovanju.
  • www.grandal.hr

Misija

  • Misija Tegula centra jest svakom klijentu ponuditi optimalne uvjete pri kupnji željenih proizvoda, što uključuje visoku kvalitetu u zamjenu za prihvatljiv iznos novca. Naše iskustvo garancija je vašeg zadovoljstva, a širok asortiman proizvoda, s naglaskom na kvalitetu, zadovoljit će Vaše potrebe. Dođite, Tegula centar Vas očekuje!

Vizija

  • Naša je vizija nastaviti tradiciju od 15 godina uspješnog poslovanja ulaganjem u unapređenje usluga, korektan odnos prema klijentima i poslovnim partnerima, ali i svojim zaposlenicima. Vjerujemo da će Tegula centar ostati mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja, kao i prvi izbor klijenata u što širem području Zadarske županije.

Tegula Centar d.o.o. Zadar

Put Nina 252
23 000 Zadar

Radno vrijeme
Pon-Pet : 07:00h - 15:00h

Subota: 07:00h - 13:00h 

e-mail:

 091 / 323 5441


 091 / 323 5442


 023 / 300-640


 091 / 323 5488

Društvo Tegula centar d.o.o.
upisano je u sudski registar
Trgovačkog suda u Zadru,

MBS: 060184657,

Temeljni kapital
720,000,00 kn,
uplaćen u cijelosti.

Uprava:

Fotografije korištene za izradu web stranice
vlasništvo su Tegula centra i Meridies web designa

Grafički dizajn:
Meridies web design

Izrada i održavanje:
Meridies web design

Uvjeti korištenja

© Copyright Meridies 2016

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA